Brezilya'da 'Eylem Tok' vakası: İşadamının katil oğlunu olay yerinden annesi kaçırdı

Brezilya'da 'Eylem Tok' vakası: İşadamının katil oğlunu olay yerinden annesi kaçırdı

Brezilya'da zengin bir işadamının oğlunun, kumarhaneden çıktıktan sonra aşırı hız yapıp çarptığı araçtaki kişi öldü. Annesi olay yerine gelip alkollü olduğu iddia edilen oğlunu kaçırdı. Tepkiler üzerine olaydan 3 gün sonra teslim olan zanlı, kefaletle serbest bırakıldı. Yaşanan olay akıllara Eylem Tok vakasını getirdi.

İstanbul’da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı trafik kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetmiş, Eylem Tok ise oğlunu olay yerinden alarak birlikte ABD’ye kaçmıştı. Tepki yağan olayın yankıları sürerken, benzer bir vaka da Brezilya’da gerçekleşti.

Sözcü'de yer alan habere göre; 31 Mart gecesi 02.00 sıralarında Sao Paulo kentinde Sastre Filho (24), kumarhaneden çıktıktan sonra lüks aracıyla aşırı hızla başka bir araca çarptı. Diğer araçtaki Ornaldo Viana (52) öldü. Babası zengin bir iş adamı olan Filho, olay yerine gelen annesi Daniela Cristina Andrade tarafından kaçırıldı. Sürücüye alkol testi yapılamadı.

1-008.jpg

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Filho’nun avukatı, “Ceza alması için alkollü olduğunu kanıtlamaları lazım. Kendisi ölen kişinin ailesine yardım etmek istiyor. Ancak karşı taraf görüşme talebimizi kabul etmedi” dedi.

Filho tepkiler üzerine kazadan 3 gün sonra teslim oldu. Günler sonra yapılan alkol testi "temiz" çıktı. Filho 500 bin real (yaklaşık 100 bin TL) kefaletle serbest kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN