CNN'in siyaset yorumcusu Alice Stewart ölü bulundu

CNN'in siyaset yorumcusu Alice Stewart ölü bulundu

CNN International kanalının Cumhuriyetçi Parti uzmanlığıyla tanınan siyaset yorumcusu Alice Stewart ölü bulundu. Stewart'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

CNN televizyonunun tanınmış siyaset yorumcularından Alice Stewart, ABD'nin Virginia eyaletinde ölü bulundu. Polis, Stewart'ın ölümünde şüpheli bir durum görülmediğini açıkladı. Buna göre, 58 yaşındaki yorumcunun ani bir sağlık sorunu yaşadığına inanılıyor. Ölüm sebebi, otopsi ile netleşecek.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre Stewart’ın cesedinin, Virgina'nın kuzeyindeki Belle View bölgesinde cumartesi sabahı erken saatlerde açık havada bulunduğu belirtildi.

Siyasal iletişimci olan Stewart, Cumhuriyetçilerin çeşitli seçim kampanyalarında danışman olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılında CNN International kanalında daimi siyaset yorumculuğuna başlamıştı. Stewart son olarak, cuma akşamı ekrana çıkmıştı.

CNN CEO'su Mark Thompson, kanalın çalışanlarına gönderdiği başsağlığı mesajında, Stewart'ın Emmy ödüllü bir gazeteci olarak CNN yayınlarına büyük katkısının bulunduğunu vurguladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN