Kargo kutuları artık tişörtleri katlamaya yardımcı olacak! Çocuklar fıldır fıldır bunu arıyor

Kargo kutuları artık tişörtleri katlamaya yardımcı olacak! Çocuklar fıldır fıldır bunu arıyor

Bir giyim markası, kargoyla gönderilen kıyafetlerin içine konduğu karton kutuları kıyafet katlama işlevi için yeniden tasarladı. Yeni karton kutular, çocukların kendi kıyafetlerini kolayca katlamasını sağlıyor. İşte detaylar...

LC Waikiki, kargo kutularını sadece taşıma aracı olarak değil, aynı zamanda eğlenceli ve öğretici bir araç olarak kullanarak çocuklara yönelik sürdürülebilir bir yaklaşım sergiliyor. Marka, e-ticaret gönderilerinde kullandığı kargo kutularını daha önce birçok farklı şekilde geri dönüştürülebilir hale getirmişti. Kağıt bebeklerden oyuncak arabalar için otopark alanlarına kadar birçok farklı amaç için kullanılan kutular, şimdi de tişört katlama işinde ailelere yardımcı oluyor.

kartondan-tisort-katlama-nasil-yapilir-4.jpg

KARTONLA TİŞÖRT KATLAMA NASIL YAPILIR?

LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, LinkedIn üzerinden yaptığı paylaşımda, kargo kutularının yeni bir işlev kazandığını duyurdu. Ömer Barbaros Yiş, "Yaz aylarında tişörtlerimi katlarım katlamasına ama katlamak çok zor bahanesini sıkça işiten anne babalar el kaldırabilir mi? Kargo kutularımızın bir sonraki görevi tişörtleri katlamaya yardımcı olmak" diyerek kutuların yeni görevini duyurdu.

Paylaşılan fotoğraflar, yeni kargo kutularının içinden çıkan bir şablonun tişört katlamayı kolaylaştırdığını gösteriyor. Çocuklar, karton kutudan çıkardıkları şablonun üzerine tişörtlerini yerleştirip basit talimatları takip ederek tişörtlerini katlayabiliyorlar. Bu proje, sadece ekolojik bir yaklaşım sunmakla kalmayıp aynı zamanda çocukların ev işlerinde sorumluluk almasını teşvik ederek alışkanlık haline getirmelerine yardımcı oluyor.

kartondan-tisort-katlama-nasil-yapilir-3.jpg

KARTON KUTULAR OYUNCAK OLDU

Marketing Türkiye'de yer alan habere göre, dikkat çekici e-ticaret kampanyalarına imza atan LC Waikiki, ayrıca kargo kutularını çocuklar için birer oyuncağa dönüştürüyor. Şu an konuyla ilgili bir detay bulunmasa da LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş'in Linkedin hesabından yaptığı paylaşım, projeyle ilgili bazı ipuçları veriyor.

Paylaşımdaki görsellerde, LC Waikiki ürünlerinin ulaştırılacağı kargo kutularının yarış pisti ve insan figürlerine dönüştürüldüğünü görüyoruz. Figürlerin üstünde ise kağıttan kıyafetler yer alıyor.

Bunun 'üzerine düşünürken en eğlendiği projelerden biri' olduğunu dile getiren Ömer Barbaros Yiş, paylaşımında şu cümlelere yer verdi:

kartondan-tisort-katlama-nasil-yapilir-1.jpg

kartondan-tisort-katlama-nasil-yapilir-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN