Son dakika!.. Temassız kartı olanlar dikkat! Limit 1500 liraya çıkıyor: Tarih açıklandı

Son dakika!.. Temassız kartı olanlar dikkat! Limit 1500 liraya çıkıyor: Tarih açıklandı

Son dakika haberine göre temassız kart kullanıcılarını ilgilendiren detay paylaşıldı. Milyonlarca temassız kart kullanıcısına uyarı yapıldı. Temassız kullanım limiti o tarihte 1500 liraya çıkacak. İşte o tarih...

BURAK ÖZTOPRAK

Milyonların kullandığı temassız ödeme yönteminde uyarı geldi. Temassız kart kullanıcılarına yapılan uyarıda, limitinin 1500 lira olacağı paylaşıldı. Piyasanın güvenilir isminden tarih vererek açıklandı. İşte o tarih...

O TARİHTE LİMİT 1500 LİRA OLACAK

Son dakika bilgisine göre, Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, temassız kart işlemlerinde şifresiz kullanım limitinin 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren 1500 liraya yükseleceğini duyurdu. Bu değişiklikle birlikte kullanıcılar, günlük alışverişlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.

temassiz-odeme-yowj-cover.jpg

KULLANICILAR İÇİN KOLAYLIK VE HIZ

Temassız ödeme teknolojisi, özellikle pandemi sürecinde popülerliğini artırmış ve günlük işlemlerde büyük kolaylık sağlamıştı. Mevcut durumda temassız işlemlerde şifresiz kullanım limiti 750 lira iken, bu rakamın iki katına çıkarılması, özellikle yoğun zamanlarda kuyruk beklemeyi azaltacak ve ödeme süreçlerini hızlandıracak.

tum-bankalara-yazi-gitti-tarih-belli-oldu-kredi-kartiyla-temassiz-odemede-yeni-donem-17144868949492.webp

DOLANDIRICILIĞA KARŞI DİKKATLİ OLUN!

Dolandırıcılar günümüzün teknolojisinde sık sık kullanılan "NFC" (Near Field Communication - Yakın Alan İletişimi) sayesinde cebinizdeki parayı kendi cebine aktarabiliyor. Yüksek limitler, dolandırıcılar için de potansiyel fırsatlar sunabilir. Kart kullanıcıları, kartlarını kaybetmeleri veya çalınması durumunda derhal bankaları bilgilendirmeli ve şüpheli işlemleri hemen rapor etmelidir. Ayrıca, temassız işlemlerde kartın her zaman göz önünde tutulması ve güvenli bir şekilde saklanması önem taşımaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN