Basit bir boğaz ağrısı zannetti: Boğazından çıkan 'şey' hayrete düşürdü! Kanla besleniyor, ölümden döndü

Basit bir boğaz ağrısı zannetti: Boğazından çıkan 'şey' hayrete düşürdü! Kanla besleniyor, ölümden döndü

Sesi kısılan ve boğaz ağrımaya başlayan adam, doktora gidince hayatının şokunu yaşadı. Boğazından çıkan 'canlı' ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Basit bir soğuk algınlığından ibaret olduğu düşünülen ses kısıklığı, 53 yaşındaki Vietnamlı adamda, hiç beklemediği bir sonuca neden oldu. Kan tükürmeye başlayana kadar bu adam da basit bir enfeksiyon olduğunu sanırken, giderek kötüleşmeye başlayınca doktora gitti.

BOĞAZINA BAKARKEN KAHVERENGİ KİTLE GÖRDÜ

Öncelikle ağzını açarak boğazında ne olduğuna bakmaya çalışan adam, aynada boğazının üst bölümünde 'kahverengi bir kitleden' başka bir şey göremedi. Giderek paniğe kapılınca Vietnamlı adam, hemen bir sağlık kuruluşuna başvurdu.

Adam, boğaz ağrısı ve ara sıra kan tükürme şikayetiyle Hanoi'deki Ulusal Endokrinoloji Hastanesi'ne geldiğinde, doktorlar yaptığı endoskopide, boğazına sıkı bir şekilde yapışmış, trakea yakınındaki glottis'in hemen altında 6 cm uzunluğunda bir sülük ortaya çıkardı.

suluk-ne-ile-beslenir.jpg

VÜCUDUNA GİRMEYİ BAŞARMIŞ

OdaTV'de yer alan habere göre, bu tür keşifler duyulmamış bir şey değil ancak bu tip vakaların, son derece nadir olduğu düşünülüyor. Sülükler genellikle uygun hijyen koşullarının sağlanamaması nedeniyle insan vücuduna girmeyi başarabilirler.

Bu vakada 53 yaşındaki hasta, doktorlara yaklaşık bir ay önce fare kapanı tutarken elinden yaralandığını söyledi. Shennong, bitkisel ilaçlara inanan biri olarak bu sorunu şifalı bitkiler ile çözmeye çalışmıştı. Topladıktan sonra bu bitkileri ağzında ezerek bir macun haline getirip yarasına sürdüğü öğrenildi.

SÜREKLİ KANLA BESLENİYORLAR

Eli her ne kadar iyileşmiş olsa da, doktorlar yıkanmamış bitkileri ağzına koyarak küçük bir sülüğün vücuduna girmesine izin verdiğine inanıyor. Genellikle küçüktürler ancak sürekli kanla beslenerek çok hızlı büyüyebilirler.

Bu tür durumlardan kaçınmak için doktorlar, insanlara vahşi doğada kirli su kaynaklarından ve kirli bitkilerden kaçınmalarını tavsiye ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN