Bingöl'de ekmek fırınında silahlı saldırı: Önce takip etti sonra öldürdü

Bingöl'de Bülent Oney (52), arkadaşını ziyaret etmek için gittiği ekmek fırınında silahlı saldırıya uğradı. Başından ve bacağından yaralanan Oney, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde dün gece saatlerinde bir ekmek fırınında dehşet yaşandı. Bülent Oney (52) arkadaşını ziyaret etmek için ekmek fırınına gitti.

9228330.jpg

ÖNCE TAKİP ETTİ SONRA ÖLDÜRDÜ

Kimliği belirsiz kişi tarafından takip edilen Oney, burada silahlı saldırıya uğradı. Tabancadan çıkan kurşunlar Oney'in baş ve bacağına isabet etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

9228331.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oney, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Oney'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

9228335.jpg

KATİL ZANLISI ARANIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN