Burası Türkiye’nin Maldivleri! Ailesiyle giden dönmek istemiyor! Giden neden daha önce gelmedim diyor

Tatil için Türkiye'yi tercih edenler bu yıl buraya akın edecek. Türkiye'nin Maldivleri olarak biliniyor görenler sonsuz mavilikten gözlerini alamıyor. İlk kez gidenler ise nasıl daha önce gelmedim diyerek dizlerinizi dövüyor. İşte Türkiye'nin sonsuz maviliği…

Türkiye'nin farklı noktalarında birbirinden farklı güzellikler gizlenmeye devam ediyor. Keşfedenin tadını çıkarttığı bilmeyenin ise keşfetmek için rotasını çevirdiği bu yer görenleri hayran bırakıyor. Artık plaj denildiğinde akla ilk orası gelecek hem konumuyla hem de güzelliği ile herkesi başına toplayacak. İşte Türkiye'nin sonsuz maviliği…

TÜRKİYE'NİN MALDİVLERİ

Tatil denildiğinde akla ilk gelen şehirlerden biri olan Muğla Fethiye ilçesi ile herkesi büyülüyor. Fethiye ilçe merkezine 16,8 kilometre mesafede yer alan Kumburnu Plajı Ölüdeniz Plajı'nın yanı başında yer alıyor. Buraya yalnızca özel arabayla değil toplu taşıma ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Muğla'dan Ölüdeniz’e giden servis ya da otobüslere bindiğinizde plaj alanına giriş tarafından inmek mümkün olacaktır.

kumburnu-plaji.jpg

Hem aileniz hem de arkadaş grubunuza gidebileceğiniz bu plaj trekking, manzara seyri, dalış, yüzme ve plaj oyunları gibi çeşitli aktivitelerde sunuyor. Tuvalet ve duş yerleri bulunan Kumburnu Plajı'nda Ölüdeniz çevresindeki konaklama alanlarını tercih edebilir kamp yerlerinde doyasıya eğlenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN