Geleceğin Ankara, İstanbul ve İzmir'i olacak! Burada evi olan köşeyi döner: Değeri altın gibi yükseldi

Geleceğin Ankara, İstanbul ve İzmir'i olacak! Burada evi olan köşeyi döner: Değeri altın gibi yükseldi

Konut fiyatları yeni rekorlara imza atarken, Türkiye’de konut fiyatlarının en çok arttığı bölgeler de belli oldu. Öyle ki bu şehir geleceğin Ankara, İstanbul ve İzmir’i olacak. İşte, evi olanın köşeyi döneceği o şehir…

Merkez Bankası tarafından açıklanan Eylül ayı konut fiyat endeksine göre Türkiye’de konut satış fiyatlarındaki yıllık artış %89.2 olarak kaydedilmişti. Yaşanan yükseliş vatandaşı zorlarken, konut yatırımcısını ise mutlu etmişti.

ORADAN EV ALAN EN DOĞRU YATIRIMI YAPTI

Özellikle doğal güzellikleriyle dikkat çeken Sakarya’da konut yatırımı yapanların yüzü güldü. 16 ilçesiyle yatırımcının dikkatini çeken Sakarya, özellikle merkezi bölgesi Adapazarı’yla tercih edildi. Doğal ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeken Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü ve Taraklı ilçeleri ile Sakarya yatırımcılara farklı seçenekler de sunuyor.

sakarya-konut-fiyatlari-1.jpg

Son yıllarda tatilcilerin uğrak noktası olan ve bu yüzden yatırımcıların kaçırmadığı Sakarya, Sapanca Gölü çevresindeki bungalov evleriyle değerini katladı.

Sakarya’nın bu gelişimle Ankara, İstanbul, İzmir gibi illeri yakalayabileceği belirtilirken, konut yatırımcılarının dikkatini her geçen gün daha da çektiği ifade edildi. Merkez Bankası’nın açıkladığı son konut fiyatları endeksi raporunda da kentin yaşadığı yükseliş dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN