İğrenç şantaj cinayetle bitti! 'Elimde fotoğrafların var'

İğrenç şantaj cinayetle bitti! 'Elimde fotoğrafların var'

Adana'da yaşayan M.A sokakta tartıştığı A.D.'yi (19), av tüfeğiyle öldürdü. M.A.'nın cinayeti kızının A.D.'den ayrılmak istemesi üzerine ''Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim'' diyerek şantaj yapması üzerine işlediği ortaya çıktı. Baba M.A. tutuklandı.

Olay, Adana Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Genç kız aynı mahallede oturan erkek arkadaşı A.D. den ayrılmak istedi. Durumu kabullenmeyen A.D. genç kıza “Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim” diyerek şantajda bulundu.

Kızın durumu ailesine anlatmasıyla anne ile baba M.A. A.D. ile görüşecek kızlarını rahat bırakmasını istedi. A. D.’nin teklifi reddedip, şantajını devam ettiği iddia edildi.

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen baba M.A., ifadesinde, olayı “Bizi küfrederek evinden kovdu. Eve geldiğimde sinirim çok bozulmuştu. Kafamı dağıtmak için maç izlemek istedim. O sırada sokaktan geçerken, evimin önünde durup bize yönelik küfretti. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle olmasaydı” diyerek anlattı. Baba M.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN