Korhan Berzeg'in ölümüne ilişkin emekli polis Kurtbaba'dan olay yeri yorumu: O yaşta birinin buraya tırmanması çok zor

Korhan Berzeg'in ölümüne ilişkin emekli polis Kurtbaba'dan olay yeri yorumu: O yaşta birinin buraya tırmanması çok zor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan ve 312 gün sonra kemikleri bulunan Ekonomist Korgan Berzeg'in ölümüne ilişkin şüpheler gündemdeki yerini korurken emekli polis Savaş Kurtbaba, Berzeg'in bulunduğu olay yerini yorumladı. Cesedin yola yakın bir yerde bulunmuş olmasının cinayet şüphesini güçlendirdiğini ifade eden Kurtbaba, "O yaşta bir insanın buraya tırmanış yapması zor ama bir araçla buraya getirilme ihtimali çok yüksek." diye konuştu.

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evinden yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile 17 Haziran 2023'te ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg'ten (84) bir daha haber alınamadı. Kayboluşundan 312 gün sonra yürüyüş yolunun ters istikametinde bir dere kenarında DNA testi ile ünlü ekonomiste ait olduğu belirlenen kemik parçaları ve özel eşyaları bulundu.

yeni-proje.jpg

Korhan Berzeg'in ölümüne ilişkin sır perdesi henüz aralanmazken uzmanlar; cinayet şüphesi ile vahşi hayvan saldırısı üzerinde duruyor. Kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor ile belli olacak.

korhan-berzeg.jpg

VAHŞİ HAYVAN SALDIRISI MI, CİNAYET Mİ?

NTV'den Osman Terkan'ın haberine göre; bir yandan Berzeg'in kemiklerinin bulduğu bölgenin çizgili sırtlanların üreme alanı olduğu için vahşi hayvan saldırısına uğramış olabilme ihtimali gündemdeki yerini korurken diğer yandan; kayıp şahıslar ve cinayet alanında uzun yıllar çalışmış olan emekli polis memuru Savaş Kurtbaba cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

kurtbaba.jpg

Bölgede inceleme yapan Kurtbaba, Berzeg'in öldürüldüğünü ve zanlıların cinayet şüphesini ortadan kaldırmak için özellikle cansız bedeni vahşi hayvanların bulunduğu bölgeye götürdüğünü düşünüyor.

'O YAŞTA İNSANIN TIRMANMASI ÇOK ZOR'

Cesedin yola yakın bir yerde bulunmuş olmasının cinayet şüphesini güçlendiren nedenler arasında yer aldığını ifade eden Kurtbaba, "O yaşta bir insanın buraya tırmanış yapması zor ama bir araçla buraya getirilme ihtimali çok yüksek." diye konuştu.

SON DAKİKA HABERİ | Korhan Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı: Kemikler, Berzeg'in kızıyla eşleşti - 4

Zanlıların buraya getirip attıklarını düşündüğünü dile getiren Kurtbaba, "Gelme şansı yok, çok uzun yol. Biz arabayla yarım saatte geldik." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN