Maden faciasını 5 gün önce bilen kahin yine konuştu! Akdeniz, Güneydoğu Karadeniz Marmara'yı uyardı

Maden faciasını 5 gün önce bilen kahin yine konuştu! Akdeniz, Güneydoğu Karadeniz Marmara'yı uyardı

Birçok depremi önceden bilinmesiyle tanınan kahin yine konuştu! Maden faciasını 5 gün önce bilmişti! Akdeniz, Güneydoğu Karadeniz Marmara'yı uyardı! İşte detaylar...

Türkiye'de depremleri önceden tahmin etmesiyle tanınan Kızıl Deli Kahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akdeniz, Güneydoğu Karadeniz ve Marmara Bölgesi'ne dikkat çekti.

‘KİRLİ BİR ENERJİ’

Kızıl Deli Kahin'in paylaşımında, "Alanımızın genel enerji akışında sorunlar var, alan 1, Akdeniz, güneydoğu Karadeniz Marmara yönlü akıyor enerji ağı. Bugün genel bir tilki mod çok mantıklı bir seçenek olacaktır, kirli bir enerji bu akışta olan" ifadelerine yer verdi.

Marmara Bölgesi’nde enerji yoğunluğunun yağışa bağlanabileceğini belirten Kızıl Kahin yine de dikkatli karşılanması gerektiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı: “Marmara yağışa bağlı enerji yoğunluğu denilebilir fakat bu garip akışı her ihtimalde dikkatli karşılamak gerekir, yük alan 1 ve Doğu Güneydoğu istikameti gibi görünüyor en çok”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN