Avrupa Yakası oyuncusu şimdi İŞKUR'da iş arıyor! Bir döneme damga vurmuştu: Artık tek geliri Tiktok

Avrupa Yakası oyuncusu şimdi İŞKUR'da iş arıyor! Bir döneme damga vurmuştu: Artık tek geliri Tiktok

Avrupa Yakası'nın ünlü oyuncusu şimdi İŞKUR'da iş arıyor! Bir döneme damgasını vuran o ismin artık tek geliri TikTok...

Bir döneme damga vuran ve "Avrupa Yakası" dizisindeki performansıyla tanınan ünlü oyuncu Vural Çelik, sektörde kendine uygun iş bulamayınca Türkiye İşçi Kuruma (İŞKUR) başvurdu. İŞKUR binasından çıkarken çektiği bir videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Çelik, "Oyuncuya ihtiyaç yokmuş. Artık başka sefere inşallah" dedi.

vural-celik.jpg

DurakMedya'da yer alan habere göre, uzun yıllardır ekranlarda yer almayan ve ekonomik sorunlar yaşayan Çelik, iş bulma çabalarını İŞKUR'a başvurarak sürdürdü. Videoda duygusal bir tonla konuşan ünlü oyuncu, iş bulma umuduyla gittiği İŞKUR binasından çıkarken çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı.

Çelik'in iş bulma çabaları, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Özellikle "Avrupa Yakası" dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan oyuncunun, bu şekilde bir duruma düşmüş olması hayranlarını üzdü.

Gülse Birsel ile yaşadığı polemiklerle de gündeme gelen Çelik'in, ekonomik sıkıntılarını aşmak için TikTok gibi dijital platformlarda canlı yayınlara katılarak gelir elde ettiği biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN