Cem Yılmaz gösterisinde taşkın izleyicilere tepki gösterdi: Sahneyi terk etti! O anlar kamerada

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde yaşanan taşkınlık nedeniyle sahneyi terk etti. Gösterideki olaylar, sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Yılmaz sahneye izleyicilerin salondan çıkarılmasının ardından geri döndü.

Komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde yaşanan beklenmedik bir olay nedeniyle sahneyi terk etti. Gösteri sırasında bir izleyicinin sürekli bağırması ve taşkınlık yapması üzerine Yılmaz, durumu kontrol altına almak için kulise çekildi. İzleyicinin salondan çıkarılmasının ardından ünlü komedyen sahneye geri döndü. O anlar sosyal medyada hızla yayılarak geniş yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Gösterideki olay sosyal medyada kısa sürede ilgi çekti. Yılmaz’ın “Hoşgeldiniz CHP’liler” ifadesinin ardından sahneyi terk etmesiyle ilgili görüntüler, bazı izleyiciler tarafından siyasi bir yoruma tepki olarak yorumlandı. Ancak gösteride bulunan bir seyirci sosyal medyadan yaptığı açıklamada, olayın aslında gösteri sırasında bir kadının sürekli bağırarak dikkat çekmeye çalışmasından kaynaklandığını belirtti. Seyircinin ifadesine göre, kadının sürekli olarak “Evet ben de! Aynen ben!” şeklinde bağırması, izleyicileri rahatsız etti ve Cem Yılmaz sahneye dönmeden önce kadının salondan çıkarılması gerekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN