Kol ve bacaklardaki pürüzleri alıp mermer gibi yapan sabun! Tamamen doğal, üstelik cildi kurutmuyor

Kol ve bacaklardaki pürüzleri alıp mermer gibi yapan sabun! Tamamen doğal, üstelik cildi kurutmuyor

Kol ve bacaklardaki pütürlü görüntü kimsenin hoşuna gitmez. Özellikle yaz ayı için tatil planı yapanlar, bu kötü görüntüden nasıl kurtulacağını merak ederken, aranan çözümün çok kolay olduğu ortaya çıktı. İşte, kol ve bacaklardaki pürüzleri alıp mermer gibi yapan sabun…

Kol ve bacaklarda oluşan pütür pütür görüntü herkesi rahatsız eder. Estetik olarak hoş görünmeyen bu görüntüden kurtulmak ise sanıldığı kadar zor değil. Bu sabun sayesinde cildiniz kurumadan bebeksi bir görünüme sahip olacak…

Pürüzsüz bir cilt için eşsiz bir seçenek olan tuz sabunu, cildi nemlendirirken aynı zamanda da temizliyor. Genelde Himalaya tuzu ya da deniz tuzu gibi zengin mineralli tuzlardan yapılan tuz sabunu, normal sabunlar gibi köpürmez.

Cilt ile temas ettiği zaman çözünerek etkisini gösteren tuz sabunu, hafif pütürlü yapısı sayesinde cildin yüzeyindeki ölü deri ve kirleri temizler. Elinizi ya da yüzünüzü yıkarken tuz sabunu kullanarak, hafif bir peeling etkisi yaratabilirsiniz.

tuz-sabunu-faydalari-1.jpg

TUZ SABUNU FAYDALARI

Tuzun doğal antibakteriyel özellikleri, akne gibi cilt sorunlarının hafiflemesini sağlar. Tuz sabunu, cildi temizlerken bakteri oluşumunu azaltır ve sivilce sorununu çözer.

Yağlı bir cildiniz varsa tuz sabunu aşırı yağı azaltmaya yardımcı olabilir. Yüzünüzde fazla yağ biriktiğinde kirli ve parlak bir görüntüye neden olur. Ayrıca fazla yağ, gözeneklerin tıkanmasına yol açar. Bu sorunlardan kurtulmak için tuz sabunu kullanmayı deneyin.

tuz-sabunu-faydalari-2.jpg

Tuz sabununun bir diğer en önemli faydası ise cildi kurutmamasıdır. Bazı sabunlar cildi kurutur. Tuz sabunu ise cildin doğal yağını yok etmeden temizler. İçindeki mineraller cildin kurumasına engel olarak doğal bir parlaklık kazandırır.

Tuz sabununu banyoda düzenli kullanarak pürüzsüz bir cilt görünümü yakalayabilirsiniz. Ancak sert bir yapıya sahip olduğu için, cildi fazla ovalamak veya sık sık kullanmak ciltte tahrişe neden olabilir. Özellikle hassas bir cildiniz varsa, bu sabunu kullanırken dikkatli olmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN