'Sadece kağıt üstünde kardeşiz' demişti, barışma şartını açıkladı! Kemal ile Kadir Doğulu kardeşler yine gündemde

'Sadece kağıt üstünde kardeşiz' demişti, barışma şartını açıkladı! Kemal ile Kadir Doğulu kardeşler yine gündemde

Magazin basınının bir dönem gündemden düşmeyen modacısı Kemal Doğulu, "Benim Kadir diye bir kardeşim yok" dediği kardeşi Kadir Doğulu ile barışma şartını açıkladı. İşte detaylar...

'İşte Benim Stilim', 'Doya Doya Moda' gibi programlarda yer alan modacı Kemal Doğulu, ailevi problemleriyle sık sık gündeme gelmişti.

KEMAL DOĞULU İLE KADİR DOĞULU KÜS MÜ?

45 yaşındaki Kemal Doğulu ile 42 yaşındaki oyuncu kardeşi Kadir Doğulu'nun küs oldukları uzun zamandır biliniyor. Hatta küslük için net bir neden belirtmeyen Kemal Doğulu, "Aramızda sadece kan bağı var. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz" açıklamalarıyla da çok konuşulmuştu.

"GELİP ELİMİ ÖPERSE BARIŞABİLİRİZ"

Patronlardünyası'nda yer alan habere göre, Kemal Doğulu, bu sefer de kardeşiyle küslüğü hakkında sorulan sorulara verdiği cevaplar ile gündeme geldi. Kemal Doğulu, muhabirlerin, "Yakın zamanda bir barışma olur mu?" sorusuna verdiği, "Gelip elimi öperse neden olmasın" yanıtıyla dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN