Orta Dünya hayranlarına müjde! Yüzüklerin Efendisi yeni film ile geliyor! Tarih verildi

Orta Dünya hayranlarına müjde! Yüzüklerin Efendisi yeni film ile geliyor! Tarih verildi

Orta Dünya hayranlarını sevindirecek haber! Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor! Tarihi bile belli oldu! Filme dair ilk detaylar paylaşıldı...

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, stüdyonun yeni döneminde fikri mülkiyetlerini daha etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediğini belirtmişti. Bu doğrultuda, Harry Potter ve Matrix gibi popüler serileri yeniden canlandırmak için önemli adımlar atan stüdyo, şimdi de Yüzüklerin Efendisi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

YENİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİ 2026 YILINDA GELİYOR

Yüzüklerin Efendisi Temalı Token, Herkesi Şaşırttı! - Bitcoin Sistemi

Zaslav, bugün yaptığı açıklamada yeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Live-action türündeki bu film, 2026 yılında sinemaseverlerle buluşacak.

Yeni film hakkında detaylı bir bilgi verilmezken, Zaslav'ın daha önce ekranda görülmemiş bir hikaye olacağını belirttiği biliniyor. Bu durum, filmin bir yeniden çevrim olmayacağını gösteriyor.

FİLMİN ADI VE KONUSU BELLİ OLDU

Yönetmen Peter Jackson: ''O fotoğraflar Gollum'un değil'' - Dünya Haberleri

Orijinal üçlemeyle özdeşleşen isimlerden Peter Jackson, yeni filmin yapımcılığını üstlenecek. Jackson, orijinal üçlemede birlikte çalıştığı Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte projede yer alacak.

Variety'den edinilen bilgiye göre yönetmenlik koltuğuna Andy Serkis oturacak. Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin "The Hunt for Gollum" olduğunu yine Serkis sosyal medyadan duyurdu. Filmin konusu ise Gollum'un Aragorn ve Gandalf tarafından yakalanışını konu alacak.

Zaslav, şu anda senaryo hazırlama sürecinin ilk aşamalarında olduklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN