İphone almak için Gürcistan'a gitmeye gerek yok! İstanbul'da ucuz telefon kuyruğu: Duyan akın akın oraya koştu

İphone almak için Gürcistan'a gitmeye gerek yok! İstanbul'da ucuz telefon kuyruğu: Duyan akın akın oraya koştu

İstanbul’da ucuz telefon kuyruğu dikkat çekti. Bir AVM’de açılan yeni telefon dükkanı fiyatlarda indirim yapınca, duyan akın akın oraya koştu…

Son zamanlarda telefon fiyatları yükselirken, İstanbul Bakırköy’deki bir AVM’de açılan telefon dükkanının indirim yapması dikkat çekti. İndirim haberini duyan ise AVM’ye akın ederek uzun kuyruk oluşturdu…

3 GÜN ÖNCE AÇILDI UZUN KUYRUK OLUŞTURDU

Bakırköy Çobançeşme Koşuyolu Bulvarındaki bir AVM’de 3 gün önce açılan elektronik mağazasında bugün bazı elektronik cihazlar indirimli satıldı. İndirimi duyanlar ise sabah saat 08:00’de AVM’ye giderek kuyruk oluşturdu.

bakirkoyd-indirimli-cep-telefonu-kuyrugu.jpg

Alışveriş merkezinin saat 10:00’da açılmasıyla beraber ürünlerden almak isteyenler mağazanın önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Saatlerce kuyrukta bekleyenlerin en çok 38.000 TL yerine 34.000 TL’ye satılan telefon modeline ilgi gösterdiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN