Aziz Yıldırım aylar sonra ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı: 6 yıl sonra ilk kez!

Aziz Yıldırım aylar sonra ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı: 6 yıl sonra ilk kez!

2018 yılında başkanlığı Ali Koç'a kaptıran ve söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Aziz Yıldırım, aylar sonra görüntülendi.

1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapan, 2018 yılında gerçekleşen başkanlık seçiminde koltuğu Ali Koç'a kaptıran sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı Aziz Yıldırım, aylar sonra ortaya çıktı. Sarı-lacivertli camiada sezon sonu yapılması beklenen başkanlık seçiminde aday olması beklenen Yıldırım'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Başkanlık koltuğundan ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına katıldı. Tekneyle Faruk Ilgaz Tesisleri’ne giriş yapan Yıldırım, 6 yıl aradan sonra tesislere geldi.

Üyelerle selamlaşarak sohbet eden Yıldırım, ilerleyen dakikalarda oy vermek için sandık başına gidecek. Yıldırım'ın seçimde yakın dostu Şekip Mosturoğlu'na oy vermesi bekleniyor.

azz.jpg

ADAY OLACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Gazeteci Devrim Zengi, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye Başkan adayı olabileceğine vurgu yaparak "Ali Koç bırakırsa ve Sadettin Saran aday olursa, Aziz Yıldırım’a hazır olun. Aziz Yıldırım, %80 kendisi aday olacak!" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN