Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 95 milyon euroluk dünya yıldızı...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 95 milyon euroluk dünya yıldızı...

Yaz transfer sezonunda önceliğini forvet takviyesine veren Beşiktaş, gözünü 95 milyon euroluk dünya yıldızına dikti. Kartal, bombayı patlatmak için şimdiden düğmeye bastı.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek golcü transferi için harekete geçti. Taraftarlarını heyecanlandıracak isimleri kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş, 95 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezon başından bu yana alınan başarısız sonuçlar nedeniyle 5 farklı teknik adam ile çalışan Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmayı planlıyor. Yıldız isimleri kadrosuna katarak şampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan siyah-beyazlı ekip, önceliği forvet takviyesine verdi.

Sezon sonunda Aboubakar ve Cenk Tosun ile vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti. Takvim'de yer alan habere göre; Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, İtalyan devi Milan'da beklentilerin altında kalan Sırp golcü Luka Jovic'i transfer gündemine aldı.

Kartal'ın 26 yaşındaki Sırp golcü ile sezon sonunda görüşmelere başlayacağı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Milan forması altında 28 karşılaşmada görev alırken 9 gol 1 asiste imza attı.

26 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 95 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Beşiktaş'tan Luka Jovic hamlesi - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN