Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! 23 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! 23 yıl sonra ilk kez...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Kartal, 23 yıl sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Ankaragücü'nü eleyerek finale yükselen siyah-beyazlı ekip, teknik adam arayışlarında son aşamaya geldi.

Sezon başından bu yana 5 farklı teknik direktör ile çalışan Beşiktaş, Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlamaya karar verdi. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı.

Takvim'in haberine göre; Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında ezeli rakibi Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

Kartal, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan'ı çalıştıran İtalyan teknik adam Stefano Pioli'yi gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin sezon sonunda Milan'dan ayrılması beklenen tecrübeli hoca ile sezonun bitiminde masaya oturacağı öne sürüldü.

Kartal'ın Başkanı Hasan Arat'ın da Pioli ismine olumlu yaklaştığı ve İtalyan teknik adamı yeni sezonda takımın başında görmek istediği iddia edildi.Stefano Pioli koronavirüse yakalandı | Goal.com Türkçe

Bu sezon Milan'da 49 maça çıkıp 27 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan 58 yaşındaki çalıştırıcı 1.86'lık puan ortalaması yakaladı.

Kartal, İtalyan teknik adam ile anlaşmaya varması halinde 2001 yılından bu yana ilk kez bir İtalyan teknik adam ile çalışacak. Siyah-beyazlı ekibi son olarak 2000-2001 sezonunda Nevio Scala çalıştırmıştı. İtalyan teknik adam son olarak Lazio'da görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN