Galatasaray'dan yüzyılın transfer hamlesi! Erden Timur 30 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor: 16 gol 10 asist...

Galatasaray'dan yüzyılın transfer hamlesi! Erden Timur 30 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor: 16 gol 10 asist...

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen teknik direktör Okan Buruk, Roma'nın yıldızı için kolları sıvadı. Galatasaray'dan yüzyılın transfer hamlesi! Erden Timur 30 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor. Yer yerinden oynayacak, 16 gol, 10 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Trendyol Süper Lig'de puansız yoluna devam eden Galatasaray, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış durumda. Adım adım şampiyonluğa giden sarı-kırmızılılarda gelecek sezon için kadro planlaması başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Aslanlar aradığı golcüyü İtalya'da buldu. Galatasaray'dan yüzyılın transfer hamlesi! Erden Timur 30 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor. Bu transfer ile yer yerinden oynayacak. Teknik direktör Okan Buruk özel olarak istedi.

GALATASARAY'DAN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Gelecek sezon için kadro planlamasına başlayan Galatasaray, sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Akşam'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılı yönetim Arjantinli süper yıldız Paulo Dybala transferi için çalışmalara başladı.

yeni-proje-2024-05-09t120110-575.jpg

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen yönetim dünya yıldızına kancayı taktı. Galatasaray eski gözdesi Paulo Dybala için yeniden harekete geçti.

30 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR! 16 GOL 10 ASİST...

Galatasaray şuan için hem Roma kulübü ile hem de Arjantinli yıldızın menajeriyle görüşüp nabız yokladığı ifade edildi. Cimbom, 30 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için her türlü fedakarlığı yapmaya kararlı.

yeni-proje-2024-05-09t120128-261.jpg

Roma'da etkili bir sezon geçiren 30 yaşındaki yıldız oyuncu 37 maçta 16 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN