Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Aslan'dan tarihi tarihi transfer hamlesi...

Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Aslan'dan tarihi tarihi transfer hamlesi...

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında cuma akşamı konuk olduğu Adana Demirspor'u 0-3 mağlup eden Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu elde etmeyi hedefleyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye çalışmalarına başladı. Aslan, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızının transferi için harekete geçti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek güçlü bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. Sezonun büyük bir bölümünde orta saha oyuncularından istenen katkıyı alamayan Galatasaray, yeni sezonda önceliğini bu pozisyona verdi.

A Spor'un haberine göre; Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda Fransız ekibi Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı için harekete geçti.

Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli yıldızın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı, bu nedenle de sarı-kırmızılı ekibe transfer olabileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Lille forması altında 40 karşılaşmada görev alırken 11 gol 3 asiste imza attı. Orta sahayı güçlendirmek isteyen Okan Buruk'un bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi. Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN