2020 kurban vekalet ücreti ne kadar? İşte Diyanet'e göre vekaleten kurbanlık bağışı ücreti

2020 kurban vekalet ücreti ne kadar? İşte Diyanet'e göre vekaleten kurbanlık bağışı ücreti

Son dakika haberi: Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, vekalet ücretini merak ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2020 yılı kurban vekalet ücretini, düzenlediği basın toplantısında kamuoyuyla paylaştı. Detaylar haberimizde...

'Diyanet'e göre kurban vekalet ücreti ne kadar?', 'Vekaleten kurbanlık bağış ücreti belli oldu mu?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2020 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı ücretlerinin belirlendiğini ifade ederek, '2020 kurban kesimi vekalet ücreti'ni açıkladı. İşte detaylar...

2020 KURBAN VEKALET ÜCRETİ NE KADAR?

'2020 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu' tanıtım toplantısında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerinin yurt içi 975 Türk lirası, yurt dışı 825 Türk lirası olduğunu söyledi.

Bu yıl yurt içi ve dışında 20 milyonu aşkın ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerine dikkati çeken Erbaş, şöyle konuştu: Vatandaşlarımız 'tdv.org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra Android Play Store ve iPhone AppStore mağazalarından indirilebilen mobil bağış uygulamamızdan kurban vekaletlerini verebilecekleri gibi, il ve ilçe müftülükleri, Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, din görevlilerimiz, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilirler." Erbaş, vatandaşların 0312 416 90 00 numaralı telefonu arayarak kurban vekaleti ile ilgili detaylı bilgiyi vakıftan alabileceklerini de sözlerine ekledi.

TDV BAĞIŞ MOBİL UYGULAMASI iPHONE İÇİN TIKLAYIN

TDV BAĞIŞ MOBİL UYGULAMASI ANDROID İÇİN TIKLAYIN

2020 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arife günü - 30 Temmuz 2020 Perşembe günü

1. gün - 31 Temmuz 2020 Cuma günü

2. gün - 1 Ağustos 2020 Cumartesi günü

3. gün - 2 Ağustos 2020 Pazar günü

4. gün - 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü

2020 YILI RESMİ TATİLLER

KURBAN BAYRAMI'NDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

KURBANLIK HAYVAN SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

AKİKA KURBANI NEDİR VE ADAK YERİNE GEÇER Mİ?

HANGİ İLLERDE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU VAR?

YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE KİMLER NEREDE MASKE TAKMAK ZORUNDA?

MASKE TAKMAMANIN CEZASI NEDİR?

TÜRKİYE'NİN 'YENİ NORMALLEŞME' TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET'TEN SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN