Başkan Çetin’in mahalle toplantıları sürüyor

Başkan Çetin’in mahalle toplantıları sürüyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Kendini bilen bir belediye başkanı sabahın 5’inde asker gibi ayakta olur ve hemşehrilerine hizmet etmek için ekibini de o saatte ayaklandırır, gece yarısına kadar da çalışır" dedi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, haftanın 2 günü mahallelerde düzenlediği toplantılara devam ediyor. Salbaş Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlar, Başkan Çetin’e bir önceki toplantıda dile getirdikleri sorunların çözüme kavuşmasından dolayı teşekkür etti. Çetin, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle kucaklaştığım zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Ne mutlu bana” dedi.Çukurova halkı için 4 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Soner Çetin, “31 Mart’ta tam 4 yılımızı tamamlamış olacağız. Tam 4 yıldır sabahın çok erken saatlerinden başlayıp gecenin bir yarısına kadar çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte gece demeden gündüz demeden hafta sonu tatil demeden sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç aksatmadan her cuma halk günlerinde sizlerle buluşuyoruz. Bu gün doğmadan yaptığımız sabah toplantıları da aksamadan devam edecek. Kendini bilen bir belediye başkanı sabahın 5’inde asker gibi ayakta olur ve hemşehrilerine hizmet etmek için ekibini de o saatte ayaklandırır, gece yarısına kadar da çalışır. Benim anlayışım bu” diye konuştu.Salbaş halkının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çetin, “Adana’nın her tarafını seviyorum ama Karaisalı’yı biraz daha fazla seviyorum. Ne güzel, yöresel kıyafetleriyle, şalvarlarıyla analarım bacılarım burada. Ben biliyorum ki bacılarımız, analarımız yöresel kıyafetleriyle benimle birlikte köy köy dolaşacaklar. Karaisalılara çok güveniyorum ama bu şalvar ekibine ayrı bir güveniyorum” şeklindeki konuştu.Toplantıya Pınar Mahallesi sakinleri ile birlikte katılan Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, “Bizler Pınar Mahallesi sakinleri olarak Başkanımız Soner Çetin’in sabah toplantıları yaptığını duyduk ve katılmak istedik. Halkın böyle bir belediye başkanı olmalı; böylesine çalışkan, halkıyla iç içe. Soner Başkanımızın sosyal donatılarıyla, hizmetleriyle, halka iç içe olmasıyla güçlendirdiği Çukurova’ya gıptayla bakıyoruz” dedi.Sabah namazından çıkıp cemaatle birlikte toplantıya katılan Salbaş Cami İmamı İbrahim Melekoğlu ise, “Soner Başkanımızın şahsı, bu yüce gönüllüğü bizi kendine gönülden bağlıyor. Saat 06.00’da bizlerle birlikte olmasından büyük gurur duyuyoruz. Sabahın seher vaktinde diliyorum ki Başkanımızı inşallah Adana Büyükşehir’de göreceğiz” ifadelerini kullandı.Toplantı sonunda Başkan Çetin’e hitaben türkü söyleyen vatandaş toplantıyı renklendirdi.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN