Başkan Karalar, atık toplayıcıları uyardı

Başkan Karalar, atık toplayıcıları uyardı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, atık kağıt toplayıcılarından yer altı çöp konteynerlerini açık bırakmamaları uyarısında bulundu

Başkan Karalar, atış kağıt toplayıcıları ile biraraya geldi. Görev başlar başlamaz dünyanın en modern uygulamalarından olan yer altı çöp konteynerlerini Adana’ya kazandırdıklarını söyleyen Başkan Karalar, bu uygulamaya sahip çıkılmasını ve zarar verilmemesini istedi.Başkan Karalar, konteynerı sağlıklı olduğu için yaptıklarını söyleyerek, “Ancak görüyoruz ki bazı arkadaşlar buraların kapaklarını açıyor ve kapatmıyor. Bu durum istenmeyen kazalara neden olabilir. Ben sizin kadar vatandaşın da sağlığını düşünmeliyim. Bu nedenle biraz daha dikkatli olup buraları koruyacağız” dedi.Karalar, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki atık kağıt depolarının tahliyesi için gün verdiklerini ve bu süre içerisinde oranın terk edilerek gösterilen alanlarda gidilmesini istedi.Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından ilgili birim müdürleri ve atık toplayıcı temsilcileriyle bir toplantı yaparak sorunun nasıl çözüleceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN