Ekmek teknelerinin yanışını gözyaşları içinde izledi

Ekmek teknelerinin yanışını gözyaşları içinde izledi

Adana’da bir marangoz atölyesinde çıkan yangında, iş yeri sahibinin eşi gözyaşlarıyla ekmek teknelerinin yanışını izledi

Yangın, merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi 60056 sokak’ta Yaşar Özel’e ait olduğu öğrenilen marangoz atölyesinde meydana geldi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri geldi. Henüz belirlenmeyen nedenle çıkan yangında, alevlerin kerestelerin bulunduğu bölüme sıçraması üzerine yangın büyüdü. Merdivenli yangın aracıyla, yangını hem içeriden hem havadan soğutma çalışmaları yapıldı. Söz konusu iş yerinde küçük çaplı iki patlamanın da yaşandığı yangını 1 saatlik çalışma sonrasında itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Can kaybının yaşanmadığı yangından, iş yerinin tamamen kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.‘Elinden gelen her şeyi yaptı’Yangının çıktığı marangoz atölyesinin sahibi olan Yaşar Özel, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sırasında, iş yerinin içine girerek onlara yardımcı olmaya çalıştı. Özel, yangının kontrollü sağlanan kadar olay yerinden bir an ayrılmadı ve iş yerini kurtarabilmek için elinden gelen her şeyi yaptı.‘İş yeri sahibinin eşi gözyaşları içinde izledi’İş yeri sahibinin eşi olan Fatoş Özel, itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada gözyaşlarına hakim olamadı, ekmek tekneleri olan iş yerinin yanışını izledi. İş yeri içerisinde bulunan köpeği çıkaran itfaiye ekipleri, Fatoş Özel’e teslim etti. Özel köpeğine sarılıp ağlamaya devam etti.Öte yandan, köpeğin sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN