KYK öğrencileri 3 bin 300 fidanı toprakla buluşturdu

KYK öğrencileri 3 bin 300 fidanı toprakla buluşturdu

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ortak proje kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında yurt öğrencileri tarafından 3 bin 200 fidan dikildi

Fidan dikim etkinliğinde konuşan KYK Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, “Her yıl yurtlarımıza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikerek onlara çevre ve doğa sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Geçen sene Seyhan Baraj Gölü çevresine 7 bin fidan dikerek büyük bir KYK Ormanı oluşturmuştuk. Bu yılda 3 bin 200 fidan dikerek Karataş Ağyatan mevkiinde yeni bir KYK Ormanı oluşturacağız” dedi.Etkinlikte fidan diken kız yurdu öğrencileri ise, “Eğitimimizi tamamladıktan sonra bulunduğumuz çevreye bir fidan dikerek buradan ayrılmak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.Fidan dikiminin ardından öğrenciler Karataş deniz kenarında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN