Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Adana’da bir şahıs kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle kavga ettiği 3 şahıs tarafından boğazına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Rıza D. (18) akşam saatlerinde bir arkadaşının kına eğlencesine gitti. Bir süre burada eğlenen genç daha sonra yanına kız arkadaşlarını alarak markete gitti. Markete gittiği sırada yanına yanaşan bir araç içerisindeki 3 şahıs gençlere laf attı. Gençlerin karşılık vermesi üzerine araçtan inen 3 şahıs tartışmaya başladı. İki grup arasında yaşanan kavgada Ali Rıza D. boğazına aldığı bıçak darbesi sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheli 3 kişi ise araçlarıyla olay yerinden ayrıldı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Ali Rıza D.’yi hastaneye kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç daha sonra Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.Şüphelileri takibe alan polis ekipleri otomobili terk edilmiş halde Pınar Mahallesi 74071 Sokak’ta buldu. Polis olayla ilgili bir kişiyi gözaltına alırken kaçan diğer 2 zanlı için çalışma başlatıldı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ADANA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN