Minikler 23 Nisan’ı “Eskimo Kasabası”nda kutladı

Minikler 23 Nisan’ı “Eskimo Kasabası”nda kutladı

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği “Eskimo Kasabası” etkinliğiyle minik misafirlerine farklı bir eğlence deneyimi yaşattı

Alışveriş merkezi, bu kez Kuzey Kutbu’nda yaşayan eskimoların renkli dünyasını, Adanalı çocuklarla buluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlenen “Eskimo Kasabası” etkinliğinde minikler, yaşadıkları coğrafyaya uzak; kar ve buz içinde yaşam süren Eskimoların sıra dışı dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu.AVM’nin etkinlik alanında kurulan kasabada çocuklar, Eskimoların yaşadığı bölgeye özgü aktiviteler ile eğlencenin tadını çıkardı. Eskimoların giydiği panço kostümleri ile kendilerini eğlencenin atmosferine kaptıran minikler; buzlu seksek, balık tutma, buz kaydırağı, kayak gibi birbirinden güzel aktivitelere katılarak, gönüllerince eğlendi. İglonun içinde çizgi film izleyip, şarkılar söyleyen çocuklar, 23 Nisan’ı farklı bir eğlence deneyimiyle kutladı. Aileler de çocuklarının Eskimo kostümleriyle fotoğrafını çekerek, anı ölümsüzleştirdi.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN