Motosiklet çöp konteynırına çarptı: 1 yaralı

Motosiklet çöp konteynırına çarptı: 1 yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde motosikletin çöp konteynırına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, kaza, Kozan Kadirli yolu Osmangazi Ortaokulu civarında meydana geldi. Hayvan pazarı istikametinden Kozan şehir merkezine doğru ilerleyen Nihat Akgül’ün kullandığı 01 Y 1609 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan çöp konteynırına çarparak savruldu. Motosiklet sürücüsü Akgül ise motosikletinden düşerek yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 acil müdahale ve 155 polis ekiplerine haber verdiler.Polis ekipleri yolu trafiğe kontrollü olarak kapatırken olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı motosiklet sürücüsü Nihat Akgül’e ilk olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi acil polikliniğine kaldırdılar. Kaza sonrası olay yerine gelen Akgül’ün yakınları da bir süre panik yaşadı. Akgül’ün yakınlar da daha sonra olay yerinden devlet hastanesine geçtiler.Yaralı sürücü Akgül’ün kazayı birkaç kırıkla atlattığı öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN