Optimum’da 23 Nisan şöleni

Optimum’da 23 Nisan şöleni

Hesaplı alışverişin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle kent yaşamını renklendiren Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir haftaya yaydığı programlarla kutluyor

Çocukların bayramlarını doya doya yaşamasına olanak veren etkinliklerde sadece küçükler değil, yetişkinler de eğleniyor.Çocuk Haftası etkinlikleri kapsamında, Çocuk Kulübü’nde 2-3 yaş grubu için Özel Eğlen-Öğren Spor Atölyesi minik ziyaretçilere unutamayacakları deneyimler yaşatıyor. Minikler eğlenirken, aileleri de onları keyifle izliyor. 6-14 ay bebeklerin ebeveynleri ile birlikte katıldığı, yaşa uygun gruplarda sosyalleşerek geliştiği bir program olan KindyRoo etkinliği ise çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlıyor.5-15 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen Bubble Room Atölyesi ise köpük savaşlarıyla eğlenceyi doruklara taşıyor. Sabun ve sudan oluşan bir havuza daldırdıkları halkaları üfleyerek, irili ufaklı onlarca baloncuk elde eden çocuklar, unutamayacakları anlar yaşıyorlar. 5-13 yaş grubu çocuklarına yönelik Lego Starwars, Lego Firends, Lego City, Lego Duplo etkinliği ise çocuklara çocuk olmanın keyfini yaşatıyor.Optimum’un, çocukları bilimle tanıştırdığı, tüketmekten çok üretmeye yönelttiği Maker Teknoloji Atölyesi ise 7-15 yaş çocukları konuk ediyor. Geleceğin bilim insanı olmaya aday çocukları konuk eden atölyede eğlenceli çocukluk anıları adeta hafızalara kazınıyor.Maskot Karakterlerin Animasyon Şovu, Sihir Atölyesi Sihirbazlık Gösterileri, 5-12 yaş çocuklar için YesToScience Bilim Atölyesi, Psikolog Dilara Pepedil’in annelerle söyleşisi, PTT Mektup Yazma Atölyesi ile devam Çocuk Haftası’nın 23 Nisan günü gerçekleşecek finali ise çocuklara dolu dolu bir gün yaşatacak. 23 Nisan’da, Bubble Room Atölyesi, 5-13 yaş çocuklar için Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo ile AVM genelinde maskot karakterlerinin animasyon şovu olacak. Decathlon ve Mac Fit çocuk spor ve zumba etkinlikleri, 4-5 Yaş Çocuklara Özel KindyRoo Parkuru çocuklara bayram coşkusu yaşatacak.

ADANA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN