Adıyaman Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor

Adıyaman Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor

Adıyaman Belediyesi tarafından üniversite sınavına hazırlanan gençler için açılan Cumhuriyet Mahallesindeki Kadın ve Gençlik Merkezindeki kurs, üniversite adaylarından yoğun ilgi görüyor

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yaptıkları çalışmalar neticesinde sınava hazırlanan gençlere Cumhuriyet Kadın ve Gençlik Merkezinde 2015-2016 eğitim öğretim yılından bu yana kurs hizmeti verildiğini dile getirdi. Başkan Kutlu, “Adıyaman Belediyesi olarak genlerimizin hizmetine sunduğumuz Cumhuriyet Mahallesindeki Kadın ve Gençlik Merkezimizde 720 öğrenci, Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından görevlendirilen hocalarımız tarafından sınavlara hazırlanıyor. Yükseköğretim kurumları sınavı ve onun ilk aşaması olan temel yeterlilik testine girecek olan gençlerimiz tarafından yoğun ilgi gören kurslarımızda 18 öğretmen, 2 hizmetli, 1 memur ve 2 koordinatör müdür olmak üzere toplam 23 personel görev yapıyor” dedi.Sabah ve öğle grubu olarak 19 derslikte haftanın 6 günü devam eden kursta Pazar günleri de düzenli olarak deneme sınavlarının yapıldığını vurgulayan Başkan Kutlu, “Merkezimizde, yine düzenli aralıklarla öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu konularda halk eğitimi merkezimizin görevlendirdiği rehber öğretmenimiz tarafından seminerler veriliyor. Ayrıca öğrencilerimiz, merkezimizde bulunan kütüphane, çok amaçlı salon ve kantinden de yararlanabiliyorlar. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürebilmeleri için Adıyaman Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda, öğrencilerimize fedakarca hizmet veren personelimize de büyük çaba ve gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN