Adıyaman’da 15 Temmuz seminer verildi

Adıyaman’da 15 Temmuz seminer verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından aday öğretmenlere "Türkiye´de Demokrasi Serüveni ve 15 Temmuz Süreci" konulu seminer verildi

Gölbaşı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, aday öğretmenler ve çok sayıda kişi katıldı. Gerçekleşen seminerde konuşan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan askeri müdahaleleri ve bunların demokratik yaşama zararları, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve sonrasındaki demokrasi zaferinin Türk tarihindeki önemi, demokratik bir toplumun oluşumunda öğretmenlerin ve okulun rolünden bahsetti.Müdür Özdemir, 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirterek, tüm öğrencilerin değerli olduğunu ve bir kişiyi bile ihmal edilmemesi gerektiğini kaydetti.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN