Afrin operasyonu Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına bağışı arttırdı

Afrin operasyonu Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına bağışı arttırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri Fahri Tanıtım Kurulu Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Karadeniz, Afrin’de yürütülen Zeytin dalı Harekatı’nın ardından vakfa bağışın arttığını ifade etti

Besni’de incelemelerde bulunan Vakfın Bölge Temsilcisi Albay Faik Karadeniz, Zeytin Dalı Harekatı sonrası vakfa vatandaşların maddi yönden çok büyük katkıda bulunduğunu söyledi. Vakfa yönelik bağışların Türkiye genelinde arttığını belirten Karadeniz, "Besnili kadınlarımız yapmış oldukları kermesten elde edilen geliri vakfımıza bağışlamıştır. Ayrıca burada bulunan 3 okulumuz da aynı şekilde yapmış oldukları kermesten gelen bağışları vakfımıza vermişlerdir. Tabi bunun haricinde bu bölgedeki Kızilin köyü muhtarı ve imamı ile köy halkı topladıkları parayı vakfımıza bağışlamıştır. Yarın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri gününde yapılacak olan törende bize bağış yapan okullarımıza ve kaymakamımıza hazırlamış olduğumuz madalya ve beratlarını takdim edeceğiz" dedi.El birliğiyle Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfını güçlendirmeye çalıştıklarını anlatan Karadeniz, “Türkiye’nin her yerinden bize bu şekilde bağışlar oluyor ve herkes sorumlu oldukları bölgelere gidip, halkla beraber tanışarak kaynaşarak bu gönül bağını kuvvetlendiriyoruz. Besni’de de bizim Fahri Tanıtım Kolu Başkanı Ali Erdoğan’dır, bizim burada gözümüz, kulağımız ve her şeyimiz. Tüm bu organizasyonlarda her şeyi koordine ediyor. Mülki amirlerle ve okul müdürleriyle görüşerek onunda bu katkıda yardımı çok büyüktür. Ali Erdoğan’a da bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" cümlelerini kullandı.

ADIYAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN