Av tüfeğiyle vurulan yaşlı adam yaşam savaşı veriyor

Av tüfeğiyle vurulan yaşlı adam yaşam savaşı veriyor

Adıyaman’da, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından av tüfeğiyle vurulan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor

Edinilen bilgiye göre, Yeni Güven köyü yakınlarında yol kenarında yürüyen Yusuf Öksüz (62) kimliği belirsiz bir şahıs tarafından pompalı av tüfeğiyle vuruldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Öksüz kanlar içerisinde yere yığılırken, kimliği belirsiz şahıs ise olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra olay yerinden arabayla geçmekte olan bir vatandaş Yusuf Öksüz’ü fark ederek aracına bindirdi. Yusuf Öksüz’ü şehir merkezi girişine kadar getiren vatandaş, yolda gördüğü polis ekiplerinin yanında durarak durumu anlatıp 112 acil sağlık ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yusuf Öksüz, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yusuf Öksüz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN