Başkan Erdoğan devam eden çalışmaları inceledi

Başkan Erdoğan devam eden çalışmaları inceledi

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta ilçesine bağlı Sırakaya köyünde devam eden çalışmaları denetledi

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Sırrı Köse ile beraber Kahta ilçesine bağlı Sırakaya köyünde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Hizmetleri kırsal kesimin her köşesine kadar götürdüklerini belirten Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, “Adıyaman merkez, ilçeler, köy ve mezralar olmak üzere ilimizin en uzak köşelerine kadar hizmet götürüyoruz. Köylerimizin tüm alt yapı çalışmaları bitmiş. Vatandaşlarımızın, mağdur olmaması için İl Özel İdaresi olarak köye stabilize malzeme döküyoruz. Stabilize çalışmalarından sonra kilitli parke taşı döşenecektir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hizmetleri halkımız ve muhtarlarımızla birlikte tespit ederek yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızla beraber karar alarak hizmetlerimizi yapıyoruz” dedi.Adıyaman’ın ve Adıyaman halkının en iyi hizmete layık olduğunu vurgulayan Başkan Erdoğan, “Bu hizmet yeterli değildir, çünkü millet olmayınca bizde olmayız. Millete hizmet etmek bizim için son derece önemlidir. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmektir. İl Özel İdaremiz, yaz aylarında asfalt çalışmaları yapmak ve kilitli parke taşı döşemek amacıyla stok yapıyor. Yaklaşık 4 ay boyunca stabilize çalışmaları devam edecektir. Bizlere bu imkanları sağlayan ve bu çalışmalarda emeği olan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN