Başkan Kutlu asfalt çalışmasını inceledi

Başkan Kutlu asfalt çalışmasını inceledi

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Zey Yolu Caddesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, gece gündüz demeden çalışan personele emeklerinden dolayı teşekkür etti

Adıyaman Belediyesi tarafından yoğun bir şekilde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını Zey Yolu Caddesi’nde sürdüren Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kutlu, gayretli çalışan personeline ve sabır gösteren halkına teşekkür etti. Başkan Kutlu, “Şehrin birçok noktasında devam eden yeraltı ve yerüstü çalışmalarımızı Zey Yolu Caddesi’nde de sürdürüyoruz. Çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp, halkın hizmetine açmak için gece gündüz demeden, hafta içi hafta sonu demeden çalışan tüm personelime ve bu aksaklıklardan dolayı sabır gösteren halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN