Besni’den Afrin’deki Mehmetçiklere bal gönderildi

Besni’den Afrin’deki Mehmetçiklere bal gönderildi

Adıyaman’ın Besni Arı Yetiştiriciler Birliği tarafından Şire esnaflarından toplanan ballar, TSK’nın Afrin’deki terörist gruplara yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe gönderildi

Besni Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Halil Kocaman, TSK’nın Afrin’deki terörist gruplara yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere gönderilmek üzere bal hazırladıklarını söyleyerek, "Biz, millet olarak destek yazan Mehmetçiklerimize katkı vermek, destek sunmak için bir araya geldik. Bu amaçla Kapalı Pazarda bulunan şireci esnaflarımızla toplanarak hazırladığımız balları Afrin’deki Mehmetçiklerimize gönderiyoruz. Operasyon bölgesinde, hava soğuk ve kötü, askerimizin moral ve enerjiye ihtiyacı var. Tek amacımız Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ve onlara moral olmaktır. Bizlerin huzur ve güvenini sağlayan güvenlik güçlerimizin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Devletimiz her zaman onların yanındadır. Çam sakızı çoban armağanı olarak düşündük ve yola çıktık. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, ayaklarına taş değmesin, dualarımız Mehmetçiklerimizle. Biz Besni esnafı olarak güvenlik güçlerimizin yanındayız. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

ADIYAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN