CHP ekonomik durum ile ilgili halkla görüşüyor

CHP ekonomik durum ile ilgili halkla görüşüyor

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Toprak ve beraberindeki parti yöneticileri ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ile ilgili vatandaşlarla görüşüyor

CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İl başkanı Deniz Çakmak, Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Adıyaman’ın Besni ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP heyeti, esnaf, işçi ve vatandaşlarla birebir görüşen ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Deniz Çakmak, “Bugün yaşanan krizin faturasının vatandaşımıza çıkmaması için Besni ilçemizde ‘Krizden Çıkışın Yolları’ ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, taleplerini dinliyoruz. İşçiden memura, emekliden sanayiciye, esnaftan öğrenciye herkesi derinden etkileyen bu sorunu, görmezden gelme lüksümüz yok. Hep birlikte çaba göstermek zorundayız” diye konuştu.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN