CHP’li meclis üyesinden AK Partili Ahmet Aydın’a övgü dolu sözler

CHP’li meclis üyesinden AK Partili Ahmet Aydın’a övgü dolu sözler

CHP’li Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a tütün konusunda ki gösterdiği gayretlerden dolayı övgü dolu sözler söyledi

CHP İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli, il genel meclisin olağan üstü toplantısının dilek ve temenniler bölümünde TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a övgüler dizdi.Ahmet Aydın’a yönelik tütün baronları tarafından hiç hak etmediği sözlü saldırıların olduğunu belirten Mahmut Nedim Evli, Aydın’ın bunları hak etmediğini söyledi.Mahmut Nedim Evli konuşmasında, “Adıyaman’da ki tütün baronları, tütün ile ilgili kamuoyu oluşturarak TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ı hiç hak etmediği sözlü saldırıda bulundular. Bazı yerel yöneticiler tüm bu olanların suçlusu Ahmet Aydın’mış gibi hareket edip Ahmet Aydın’ı günah keçisi ilan ettiler. Bu durumu fırsat bilen tütün baronları Ahmet Aydın’ı hiç hak etmediği bir şekilde eleştiri yağmuruna tuttular. Bu davranışların hiç iyi olmadığı kanısındayım. Söz konusu Adıyaman ve Adıyamanlı hemşerilerimizin ekmek sorunu ise tüm siyasi partiler STK’lar ‘gerisi teferruattır’ deyip, birlik ve beraberliğimizi ortaya koymalıdır. Bu eleştirilere rağmen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın konuya siyasi bakmamış, büyük bir emek ve çaba sarf etmiştir. Ahmet Aydın, söz konusu Adıyaman ve tütün üreticilerinin ekmeğiyse ‘gerisi teferruattır’ demiş, canla başla diğer milletvekillerimizle el ele verip sorunun üstesinden gelmeye çalışmıştır. Bu konuda emek ve çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ADIYAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN