Cumhurbaşkanı ve eşine Adıyaman’dan yemeni

Cumhurbaşkanı ve eşine Adıyaman’dan yemeni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye hediye edilmek üzere yemeni hazırlanıyor

Adıyaman Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından faaliyet gösteren Kadın ve Gençlik Merkezi Yemeni bölümünde Yemeni Usta Öğreticisi Mehmet Balta tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye hazırlanacak olan yemeniler hediye edilecek.Beş hayvan derisinden yaptığı yemenilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye göndereceklerini söyleyen Yemeni Usta Öğreticisi Mehmet Balta, “Ankara’da Adıyaman’ın tanıtım günlerine gittiğimiz de Bakan Canikli’yle tanıştık. Kendisi Milli Savunma Bakanımız, çok mütevazi bir insan. Mili Savunma Bakanı Nurettin Canikliye yemeni sözüm vardı ve yemenisini yaptım.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ve eşi Emine Erdoğan’a külliyede giyebilmeleri için yemeni yapmam için Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya danıştık oda sağ olsun destek verdiği gibi konuyu onayladı. Bu el emeği, göz nuru yemenilerimizi eğer nasip olursa en kısa zamanda ya başkanımız tarafından kendilerine takdim edilecek yada bizleri ziyaretlerinde kendilerine takdim edeceğiz” dedi.Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, “ Öncelikle bütün izleyicilerimizin bilmesi açısından geniş açıdan alırsak aslında bulunduğumuz bina 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde FETÖ yapılanmasından devir aldığımız binalardan bir tanesiydi. Bu şekilde 3 tane binamız var. Vakti zamanında kamu imkanlarıyla, belediye imkanlarıyla yapılmış, yapılanmanın tespit edilmesi sonrası 2014 yılı Ağustos ayı içerisinde meclisimizin aldığı kararla birlikte bu binaları tekrardan bünyemize kazandırdık. Şuanda bulundukları mahallelerde Kadın ve Gençlik Merkezi olarak mahalle halkına hizmet veriyor. Yemeni kursunda Mehmet ustamın çalışmaları uzun süredir devam ediyor ama bulunduğumuz bina içerisinde faaliyetlerini sürdürmesi, 2 aydır” ifadelerini kullandı.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN