Dönerci ve tatlıcılar denetlendi

Dönerci ve tatlıcılar denetlendi

Adıyaman’daki tüm dönerci ve tatlıcılar, denetlendi,
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte şehir merkezindeki tüm dönerci ve tatlıcıları denetledi

Gerçekleştirilen denetimlerde kurallarına uymayan iş yerlerine uyarı ve cezai işlem uygulandı. Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden yetkililer, "Halkımızın sağlığını ciddi şekilde önemsiyoruz. Bu amaçla vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Denetim yaptığımız işyerlerinde hijyen, personel temizliği ve ruhsat gibi konularda hassasiyetle incelemelerde bulunup, kurullara uymayan iş yerlerine gerekli uyarı ve cezai işlemler uyguluyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetimlerimiz aralıksız sürecek” şeklinde konuştu.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN