Engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye verildi

Engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediyesi tarafından, Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Onur Arda Fener’e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “Engelli arkadaşımız beyaz masaya başvuru yapmış, beyaz masada Kent konseyinden talep ederek girişimleri sonucu öğrencimize akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Engelli vatandaşlarımızın gündelik hayatlarında yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yollarımızdan, kaldırımlarımıza kadar ilçe genelinde birçok yerin engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olmasını sağladık. Elbette yapılan bu çalışmalar yetmez. Bizler Gölbaşı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızı Gölbaşı’nın her köşesinde mutlu görmek istiyoruz, hizmetlerimiz ve projelerimiz bu yönde devam edecek” dedi.Atatürk Ortaokulu Müdürü Yusuf Öntürkler ise Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e ve kent konseyi başkanlığına teşekkür etti.

ADIYAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN