Engelliler derneğinden örnek davranış

Engelliler derneğinden örnek davranış

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde engelli vatandaşları hastaneye götürüp muayene ettikten sonra tekrar evine bırakan Kahta Bedensel Engelliler Derneğinin Başkanı Serkan Aslan, örnek bir çalışmaya imza attı

Hayatta en güzel şeyin insanları sevip onlara yardım etmek olduğunu ifade eden Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, “Kahta Bedensel Engelliler Derneği olarak sadece engelliler için mücadele vermiyoruz. Herzaman her yerde gariban halkın yanında olmaya gayret ettik.Derneğimiz engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye, koltuk değneği dağıtımında ön ayak oluyor. Yeri geldiğinde de engelli kardeşlerimizi sağlık konusunda da kendilerine yardımcı oluyoruz. Onları evden alıp hastaneye götürüyor ve muayene ettikten sonrada tekrar evine bırakıyorum. Bunun yanı sıra,halkın yanında ve iç içe olup nerde fakir bir aile varsa gücümüz nispetinde gıda yardımında bulunuyoruz. Amacım hayattaki tüm engelleri aşarak insanlar yardım etmek. Hayatta en güzel şey insanı sevmek ve onlara yardım etmektir. Rabbim bana güç kuvvet verdiği sürece bu güzel insanların yanında olmaya devam edeceğim” şeklide konuştu.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN