Karadağ ormanlık alanı ateşe verildi

Karadağ ormanlık alanı ateşe verildi

Gece saatlerinde ateşe erilen Adıyaman Karadağ ormanlık alanı emniyet güçlerini harekete geçirirken yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Karadağ ormanlık alanına gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ormanlık alanı ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü. Polis ekipleri daha sonra olay yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Olay yerine özel harekat polis ekipleri de sevk edildi.Polis ekipleri ormanlık alanı ateşe vererek kaçan şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN