KYK yurtlarında ışıkla ‘KUDÜS’ yazıldı

KYK yurtlarında ışıkla ‘KUDÜS’ yazıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını ışıkları açıp kapatarak protesto etti

Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı Safvan Bin Muattal ve Veysel Karani Erkek Yurtlarının binalarının görünün yüzüne oda ışıkları ile ‘KUDÜS’ yazıldı. Oda ışıklarının açılıp kapatılarak İsrail’in Kudüs katliamına dikkat çekti.Saat 21:00’da tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman’da da iki yurt binasında gerçekleştirilen protesto ile farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden KYK İl Müdürü Sami Köroğlu, “İsrail’in Kudüs’te yaptığı katliama dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak için bu etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sorumluluk bilincinin gelişmesi ve toplumsal konularda duyarlılık sahibi olmalarını istiyoruz. Zaten öğrencilerimiz toplumsal konularda her zaman duyarlılık gösterdi. Kudüs konusunda da her zamankinden daha fazla duyarlılık örneği sergiledi” diye konuştu.Protesto gösterileri yaklaşık yarım saat sürdü.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN