Meclis İller Bankasından borçlanma kararı aldı

Meclis İller Bankasından borçlanma kararı aldı

Adıyaman İl Genel Meclis üyeleri kırsal bölgelere hizmetlerin daha hızlı gitmesi için İller Bankasından borçlanma kararı aldı

Adıyaman İl Genel Meclis başkanı Mehmet Can Erdoğan’ın başkanlık ettiği olağanüstü toplantıya Vali Nurullah Naci Kalkancı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’ta katıldı.İl Özel İdare Başkanlığı tarafından verilen önerge ile İller Bankasından 60 milyon TL borçlanarak kırsal bölgelerin alt ve üst yapı sorunlarına daha kısa sürede hizmet götürülmesi hedefleniyor. Meclis üyelerinin oy birliği ile İller Bankasından borçlanılması ile ilgili kara onaylandı. Oylama sonrasında karara ilişkin ilk imzayı Vali Nurullah Naci Kalkancı imzaladı.Vali Nurullah Naci Kalkancı, bu kararın çok önemli olduğunu belirterek, “Son yıllarda köylerin alt ve üst yapısının tamamlanması noktasında çok önemli bir noktaya gelsek de alt yapıyı tamamlamış değiliz. Alt yapımızı tamamlamamız için bütçe imkanımızı geliştiriyoruz. İller Bankasından alacağım bu kredi ile 2018 yılında alt ve üst yapı hizmetlerini daha da hızlandıracağız. Büyük ölçüde yerleşim birimlerinin alt ve üst yapı hizmetlerini halletmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha yoğun ve kapsamlı bir yıl olacak. Verdiğiniz karardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN