Minibüs yan yattı: 1 ölü, 2 yaralı

Minibüs yan yattı: 1 ölü, 2 yaralı

Adıyaman’da sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Eski Zey Yolu Karadağ Ormanı yakınlarında Umut Toprak (18) yönetimindeki 02 HY 780 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazada yan yatan minibüs vatandaşlar tarafından düzeltildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi.Minibüs sürücüsü Umut Toprak (18) kaza yerinde hayatını kaybederken, minibüs içerisinde bulunan içerisindeki Batuhan Toprak ve Mert Ali Toprak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Kaza yerinde hayatını kaybeden Umut Toprak ise yapılan incelemenin ardından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN