Müdür Tünçmen köy okullarını inceledi

Müdür Tünçmen köy okullarını inceledi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve Şube Müdürü Selahattin Öztürk köy okullarını ziyaret etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tünçmen ve Şube Müdürü Selahattin Öztürk , Bölükyayla İlkokulu, Bölükyayla Ortaokulu, Abdullah Öztürk ÇPAL, Çukurtaş İlkokulu, Boğazkaya İlkokulu, Çaltılı İlkokulu ve Kozağaç İlkokulunu gezerek öğrencilerle sohbet edip okul idaresinden bilgiler aldı. Gittiği her okulda kitap okumanın önemi üzerinde duran Müdür Tünçmen, kendisinin çocukluğundan beri kitap okuyan biri olduğunu dile getirip öğrencilerden de her gün kitap okumalarını istedi. Öğrencilerle sohbet edip ve onların milli eğitimden beklentilerini dinledi. Öğretmenler ile de geçen yılın değerlendirmesini yaptı. Bu yıl için yapılması gerekenler ve alınması gereken önlemler hakkında konuştu. Müdür Tünçmen, “İlçemizin merkez ve uzak yakın mezraları dahil tüm okullarını ziyaret edeceğiz. Okulların eğitim öğretime sorunsuz bir şekilde devam etmesi için imkanları dahilinde her türlü ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN