Öğrencilerden Hastane Yöneticisi Doğan’a ziyaret

Öğrencilerden Hastane Yöneticisi Doğan’a ziyaret

Adıyaman Merkez Toki Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan’ı ziyaret etti

Adıyaman Merkez Toki Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için hazırlanan ‘Adıyaman bürokratları ile görüşüp başarının sırrını çözmek’ konulu proje kapsamında Hastane Yöneticisi Fatih Doğan’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hastane Yöneticisi Doğan, “Gençlerimizin bu tür projelerle uğraşması ve TÜBİTAK’tan destek alması bizleri ziyadesiyle memnun etti ve geleceğe yönelik umutlarımızı arttırdı” şeklinde konuşarak tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak proje kapsamındaki soruları yanıtladı.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN